logo_mkd_jpg_copy
prijavi_korupcija1

ТИ - Македонија

Актуелно

* Канцеларијата за правни совети на "Транспарентност Интернешнл - Македонија" објавува дека ќе биде отворена за прием на граѓани.

**  Со сите заинтересирани граѓани кои сакаат да    пријават случаи поврзани со корупција, ќе разговараат правни советници.

***  Сите состаноци потребно е претходно да се закажат.Канцеларијата не постапува по анонимни пријави. 

Login Form


Си ја заборавивте лозинката?

Вести

 
rss.2.0.gif
 
veruvale-ili-ne.png

 


izbori-sem.jpg
plakat-bunar-bez-dno-mak-we.jpg
 
poster_transp.jpg
 
 
Вести arrow Организација
whistleblowers.jpg

Управен Одбор

Prof.S.Taseva Доц. Др Слаѓана Тасева- Претседател

pdf slagjana_taseva_register_of_interest 183.54 Kb

 

Беса Арифи

pdf besa_arifi_register_of_interest 186.59 Kb

 

 Теофил Блажевски

pdf teofil_blazevski_registerofinterest 314.76 Kb

 

Милка Ристова

pdf milka_ristova_register_of_interest 194.32 Kb 

 

Мане Колев

pdf mane_kolev_registerof_interest 320.67 Kb 

 

Благоја Пандовски

pdf blagoja_pandovski_register_of_interest 184.36 Kb 

 

Оливера Цветаноска 

pdf olivera_cvetanovska_registerofinterest 317.00 Kb

 

 

 

 

 

Надзорен Одбор

 

Стефка Чесноска - Танева

Живко Темелковски 

 

 

 

 

Генерален Секретар

Методи Зајков

 
 EN en
 
sq
SQ

ТИ-М на социјалните мрежи

facebook_32.png twitter_32.png
blogger_32.png
youtube_32.png
izbori.jpg
audeo.jpg
transparentnost_newsletter

Newsletter - Пријава
Advertisement
bistromatno
Advertisement
Advertisement
 

Анкета

Дали во наредните 3 години корупцијата во РМ ќе се...
 

Донатори :

auswartiges.jpg
dep_symbol.jpg
european.jpg
norway.jpg
rijkslogo_en.jpg
ned-logo.jpg
 osce.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
© Транспаренси Интернешнл - Македонија. Сите права задржани