logo_mkd_jpg_copy
prijavi_korupcija1

ТИ - Македонија

Актуелно

* Канцеларијата за правни совети на "Транспарентност Интернешнл - Македонија" објавува дека ќе биде отворена за прием на граѓани.

**  Со сите заинтересирани граѓани кои сакаат да    пријават случаи поврзани со корупција, ќе разговараат правни советници.

***  Сите состаноци потребно е претходно да се закажат.Канцеларијата не постапува по анонимни пријави. 

Login Form


Си ја заборавивте лозинката?

Вести

 
rss.2.0.gif
 
veruvale-ili-ne.png

 


izbori-sem.jpg
plakat-bunar-bez-dno-mak-we.jpg
 
poster_transp.jpg
 
 
Вести arrow Вести arrow Работен состанок со Заменик на Претседателот за борба против корупцијата Љупчо Николовски

whistleblowers-mk.jpg

 

Работен состанок со Заменик на Претседателот за борба против корупцијата Љупчо Николовски Испечати Е-пошта
rs_zprsm_ljn_1.jpg
 
04.02.2021 Претседателката на Транспаренси Интернешнл Македонија д-р Слаѓана Тасева и генералниот секретар Методи Зајков денес остварија работна средба со г-дин Љупчо Николовски, Заменик на Претседателот за борба против корупцијата и криминал, одржлив развој и човечки ресурси.

На состанокот заеднички детално беа анализирани резултатите за Република Северна Македонија од Извештајот на Транспаренси Интернешнл за Индексот за Перцепција на Корупцијата (ИПК) за 2020 година.

На состанокот се согласија дека соработката помеѓу сите општествени чинители во борбата против корупцијата е клучна и неопходна како и за искуствата и најдобрите практики кои може да се имплементираат. 

 

Се согласија за понатамошни заеднички активности како и на изготвување на анализа на релевантните извештаи со цел нотирање клучни области во кои е потребно да се делува наредниот период. 

   

rs_zprsm_ljn_3.jpg

 

rs_zprsm_ljn_2.jpg
 
< Претходно   Следно >
 EN en
 
sq
SQ

ТИ-М на социјалните мрежи

facebook_32.png twitter_32.png
blogger_32.png
youtube_32.png

zaednicki_vrednosti.png

 

 

 

audeo.jpg
transparentnost_newsletter

Newsletter - Пријава
Advertisement
bistromatno
Advertisement
Advertisement
 

Анкета

Македонија е најкорумпирана во ...
 

Донатори :

auswartiges.jpg
dep_symbol.jpg
european.jpg
canwordmark_colour.jpg
rijkslogo_en.jpg
ned-logo.jpg
 osce.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
© Транспаренси Интернешнл - Македонија. Сите права задржани