logo_mkd_jpg_copy
prijavi_korupcija1

ТИ - Македонија

Актуелно

* Канцеларијата за правни совети на "Транспарентност Интернешнл - Македонија" објавува дека ќе биде отворена за прием на граѓани.

**  Со сите заинтересирани граѓани кои сакаат да    пријават случаи поврзани со корупција, ќе разговараат правни советници.

***  Сите состаноци потребно е претходно да се закажат.Канцеларијата не постапува по анонимни пријави. 

Login Form


Си ја заборавивте лозинката?

Вести

 
rss.2.0.gif
 
veruvale-ili-ne.png

 


izbori-sem.jpg
plakat-bunar-bez-dno-mak-we.jpg
 
poster_transp.jpg
 
 
Вести arrow Ревизорски Извештаи
whistleblowers.jpg
Ревизорски и наративни извештаи Испечати Е-пошта

Ревизорски и наративен извештај за 2016 година

 pdf audit_report_timacedonia_2016 1.26 Mb

 

 pdf godishen_izveshtaj_ti-m_2016 1.11 Mb

 

Ревизорски извештај за 2015 година

pdf audit_report_timacedonia_2015 1.48 Mb 

 

 

Ревизорски извештај за 2014 година

 pdf audit_report_2014_eng 146.93 Kb

 

 

Ревизорски и наративен извештај за 2013 година

pdf audit_report_ti_macedonia_2013_eng 101.89 Kb 

 

 pdf godisen_izvestaj_ti-m_za_2013_god 1.14 Mb

 

 

Ревизорски и наративен извештај за 2012 година

 pdf audit_report_2012_mac 1.24 Mb

 

pdf godisen_izvestaj_ti-m_za_2012_god 1.12 Mb

 

 

Ревизорски извештај за 2011 година

pdf audit_report_2011_mac 519.55 Kb

 

 

Ревизорски извештај за 2010 година

 

pdf audit_report_2010_mak 894.46 Kb

 

 

Ревизорски извештај за 2009 година

 

pdf audit_report_2009_mak 909.09 Kb

 

 

Ревизорски извештај за 2008 година


pdf audit_report_2008_mak 784.43 Kb

 

 

 
 EN en
 
sq
SQ

ТИ-М на социјалните мрежи

facebook_32.png twitter_32.png
blogger_32.png
youtube_32.png
izbori.jpg
audeo.jpg
transparentnost_newsletter

Newsletter - Пријава
Advertisement
bistromatno
Advertisement
Advertisement
 

Анкета

Дали во наредните 3 години корупцијата во РМ ќе се...
 

Донатори :

auswartiges.jpg
dep_symbol.jpg
european.jpg
norway.jpg
rijkslogo_en.jpg
ned-logo.jpg
 osce.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
© Транспаренси Интернешнл - Македонија. Сите права задржани