ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА АСИСТЕНТ НА ПРОЕКТ
15.12.2015 Транспаренси Интернешнл –Македонија (TИ-М) има потреба од квалификуван кандидат кои ќе работи во канцеларијата во Скопје за следниво работно место:.

1. Позиција: Асистент на проект

Кандидатите покрај општите треба да ги исполнувааат и следните услови:
-    Диплома за завршено високо образование;
-    Познавање и употреба на англискиот јазик (говор и пишување);
-    Активно користење на MS Office;
-    Одлични комуникациски вештини;
-    Чувство на одговорност во извршувањето на поставените задачи;
-    Креативност, самоиницијативност и способност за работа во тим,
 
 
 


Кандидатите треба да поднесат доказ за сите компетенции наведени во огласот. 
 
Предност имаат кандидатите кои имаат  искуство  во граѓански организации во спроведување на проектни активности.
 
Огласот трае 7 денови од датумот на објавување.

Селектираните кандидати ќе бидат поканети на разговор. 

Апликациите да се испрататат по пошта на адреса на Транспаренси Интернешнл –Македонија , ул. Наум Наумовски Борче бр. 58, ПФ 270 или на e-mail   Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете