Проект-Мониторинг на трошењата од буџетите и политичките партии во предизборниот и изборниот процес
izbori2016.jpg
 
ИЗВЕШТАЈ ЗА МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ
 
11.03.2016 Во рамки на проектот “Мониторинг на трошењата од буџетите и политичките партии во предизборниот и изборниот процес” кој го спроведуваат Транспаренси Интернешнл-Македонија (ТИ-М) заедно со Центарот за економски анализи (ЦЕА), во прилог е месечниот извештај за месец февруари 2016 година.
 
pdf mesecen_izvestaj_fevruari_2016 1.48 Mb