Оглас за работно место - Правен советник
27.12.2016 Транспаренси Интернешнл –Македонија (TИ-М) има потреба од квалификуван кандидат кои ќе работи во канцеларијата во Скопје за следниво работно место:.

1. Позиција: Правен советник – 1 кандидат

Кандидатите покрај општите треба да ги исполнувааат и следните услови:
-    Релевантна диплома по правни науки (седми степен);
-    Положен Правосуден испит
-    Одлично познавање на албанскиот јазик.
 
 

Дополнителни особини, искуства и вештини:
-  Разбирање на културни разлики и тимска работа;
-  Одлични комуникациски вештини, 
-  Искуство во донесување на одлуки – раководење и менаџирање;
-  Искуство и вештина во комуникација со граѓани, 
-  Работа со претставки;
-  Работа со компјутер и самостојно користење на софтвер за пишување, табеларни прегледи,  електронска размена на информации и комуникација;
-    Способност за подготовка на извештаи, статистички прегледи;
-    Одлично познавање на англискиот јазик.


Кандидатите треба да поднесат доказ за сите компетенции наведени во огласот. 
 
Огласот трае 30 денови од датумот на објавување.

Селектираните кандидати ќе бидат поканети на разговор. Познавањето на јазик ќе се провери со интерно тестирање.

Апликациите да се испрататат по пошта на адреса на Транспаренси Интернешнл –Македонија , ул. Наум Наумовски Борче бр. 58, ПФ 270 или на e-mail   Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете