Покана за прес конференција

 
cpi2017_announcement.png
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21.02.2018 Траспаренси Интернешнл - Македонија Ве информира дека на 22.02.2018 година (четврток) со почеток во 10:30 часот во Хотел Дувет, ќе одржи прес-конференција на која ќе ги презентира наодите од Индексот на Перцепција на Корупцијата (ИПК) за 2017 година.

Хотел Дувет се наоѓа на следната адреса: Наум Наумовски Борче број 40 во Скопје.
 
  

 

За сите подателни информации би можеле да се обратите на маил Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете или на 02/3217 – 000.