Поддршка

 

Ви благодариме што изразувате интерес за поддршка на Transparency International - Macedonia. Поддршката која ја добиваме од Вас е од огромно значење за нас, што ни овозможува да ја оствариме нашата мисија – да се воспостави систем на добро владеење за ефикасна превенција за борба против корупцијата

 

ТИ политика за донации и насоки

pdf ti_politika__za_donacii_i_nasoki 41.67 Kb 

Во моментов “Транспаренси Интернешнл-Македонија” прима донации само преку банкарска сметка.

 

Доколку сакате да донирате Ве молиме да ги користите следниве информации:

 

Транспаренси Интернешнл - Македонија

Ул. Наум Наумовски Борче бр. 58 П.Ф. 270

1000 Скопје, Република Македонија

тел/ факс: +389 2 3217 000

e-mail: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете

 

 

Халк Банка

Ул. Мито Хаџивасилев Јасмин бб


SWIFT: EXPCMK22
 

За донации во денари: 270-061667410193


За донации во Евра, УСД и друга странска валута:(IBAN) MK07270722000006670
   

 

Ве молиме да ни ги испратите вашите детали за контакт кои ќе ни овозможат да знаеме за вашата донација.


Благодариме за вашата поддршка.