Локација

Погледни ја локацијата на Транспаренси Интернешнл - Македонија на поголема мапа
 
Транспаренси Интернешнл - Македонија
 
 АДРЕСА
ул. Наум Наумовски Борче бр. 58
1000 Скопје
Република Македонија
 
 ТЕЛЕФОН/ФАКС
++ 389.2.3217.000
 
 e-mail
Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете