logo_mkd_jpg_copy
prijavi_korupcija1

TI - Macedonia

Aktual

* Zyra për këshilla juridike të “Transperencë – zero korrupsion “ shpall se do të jetë e hapur për qytetarët.

** Me të gjithë qytetarët e interesuar të cilët dëshirojnë të lajmërojnë për raste lidhur me korrupsionin, do të bisedojnë këshilltarë juridikë

***  Të gjitha takimet duhet të caktohen paraprakisht. Zyra nuk të proçedojë me lajmërime anonime.

Login Form


Keni humbur fjalëkalimin?

Lajme

  rss.2.0.gif
 
plakat-bunar-bez-dno-alb-we.jpg
   
Lajme arrow ZGJEDHJET 2016
whistleblowers.jpg
 
ZGJEDHJET 2016
Monitorim i shpenzimeve buxhetore dhe të partive politike në procesin parazgjedhor dhe zgjedhor Printoni E-mail
zgjedhjet2016.jpg
 
 RAPORT PËR MUAJIN PRILL
 
16.05.2016 Në suaza të projektit “Monitorim i shpenzimeve buxhetore dhe të partive politike në procesin parazgjedhor dhe zgjedhor” zbatuar nga Transparency International Maqedoni (TI-M) së bashku me Qendrën për analiza ekonomike (QAE), bashkëngjitur keni raportin për muajin prill të vitit 2016.
 
 
 
Lexoni përmbajtjen...
 
TI dhe TI-Maqedoni kërkojnë shtyrje të zgjedhjeve dhe dorëheqje të kryetarit të shtetit Printoni E-mail
 
ti.jpg
Berlin/Shkup – 4 maj 2016 –Transparensi Interneshënëll , lëvizja globale kundër korrupsionit, dhe dega e saj në Maqedoni kërkojnë dorëheqjen e Kryetarit Gjorgje Ivanov dhe shtyrjen e zgjedhjeve të 5 qershorit derisa të pastrohet lista zgjedhore me qëllim që të kufizohet korrupsioni i përhapur që e paralizon vendin.
 
Qytetarët e Maqedonisë kanë dalë në rrugë që të protestojnë hapat flagrant nga kryetari i cili ka amnistuar ish kryeministrin  Nikola Gruevski dhe anëtarë tjerë të qeverisë që janë të implikuar në skandalin e njohur me “bisedat e përgjuara”. 
 
  

Lexoni përmbajtjen...
 
Monitorim i shpenzimeve buxhetore dhe të partive politike në procesin parazgjedhor dhe zgjedhor Printoni E-mail
                                          RAPORT PËR MUAJIN MARS
 

zgjedhjet2016.jpg
15.04.2016 Në suaza të projektit “Monitorim i shpenzimeve buxhetore dhe të partive politike në procesin parazgjedhor dhe zgjedhor” zbatuar nga Transparency International Maqedoni (TI-M) së bashku me Qendrën për analiza ekonomike (QAE), bashkëngjitur keni raportin për muajin mars të vitit 2016.
 
 
 
Lexoni përmbajtjen...
 
Monitorim i shpenzimeve buxhetore dhe të partive politike në procesin parazgjedhor dhe zgjedhor Printoni E-mail
zgjedhjet2016.jpg
RAPORT PËR MUAJIN SHKURT
19.02.2016 Në suaza të projektit “Monitorim i shpenzimeve buxhetore dhe të partive politike në procesin parazgjedhor dhe zgjedhor” zbatuar nga Transparency International Maqedoni (TI-M) së bashku me Qendrën për analiza ekonomike (QAE), bashkëngjitur keni raportin për muajin shkurt të vitit 2016.
 
 
 
Lexoni përmbajtjen...
 
Monitorim i shpenzimeve buxhetore dhe të partive politike në procesin parazgjedhor dhe zgjedhor Printoni E-mail
zgjedhjet2016.jpg
 
RAPORT PËR MUAJIN JANAR
19.02.2016 Në suaza të projektit “Monitorim i shpenzimeve buxhetore dhe të partive politike në procesin parazgjedhor dhe zgjedhor” zbatuar nga Transparency International Maqedoni (TI-M) së bashku me Qendrën për analiza ekonomike (QAE), bashkëngjitur keni raportin për muajin janar të vitit 2016.
 
  

Lexoni përmbajtjen...
 
Projekt - Monitorimi i shpenzimeve të buxheteve dhe të partive politike gjatë në periudhën parazgjed Printoni E-mail
press14012015.jpg
 
14.01.2015 Në konferencën e sotshme për shtyp u prezantua projekti “Monitorimi i shpenzimeve të buxheteve dhe të partive politike në periudhën parazgjedhore dhe gjatë zgjedhjeve” zbatuar nga Transparency International – Maqedoni (TI -M), së bashku me Qendrën për Analiza Ekonomike (QAE), mbështetur Ambasada e Holandës.
 
Si shtojcë keni prezantimin nga konferenca për shtyp dhe raportin mujor për muajin dhjetor 2015.
 
 
 
 

Lexoni përmbajtjen...
 
MK mk
  en EN
facebook_32.png twitter_32.png blogger_32.png youtube_32.png
zgjedhjet2016.jpg
transparentnost_newsletter

Newsletter


Advertisement
Advertisement
Advertisement
 

Donatorët :

auswartiges.jpg
dep_symbol.jpg
european.jpg
 canwordmark_colour.jpg
rijkslogo_en.jpg
ned-logo.jpg
osce.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Transparency International - Macedonia. Të gjitha të drejtat e rezervuara.