logo_mkd_jpg_copy
prijavi_korupcija1

TI - Macedonia

Aktual

* Zyra për këshilla juridike të “Transperencë – zero korrupsion “ shpall se do të jetë e hapur për qytetarët.

** Me të gjithë qytetarët e interesuar të cilët dëshirojnë të lajmërojnë për raste lidhur me korrupsionin, do të bisedojnë këshilltarë juridikë

***  Të gjitha takimet duhet të caktohen paraprakisht. Zyra nuk të proçedojë me lajmërime anonime.

Login Form


Keni humbur fjalëkalimin?

Lajme

  rss.2.0.gif
 
plakat-bunar-bez-dno-alb-we.jpg
   
Lajme
whistleblowers.jpg
 
Lajme
Qytetarët paraqesin korrupsionin ! Printoni E-mail
sqbanner.png
08.02.2013 “Transparency Internacional” ka një vit që ka filluar projektin “Lajmëro korrupsionin” tërhiqe vijën e kuqe, ku përmes ueb faqes www.prijavikorupcija.org qytetarët mund vet të ndihmojnë në luftën kundër korrupsionit. Deri tani janë pranuar 199 paraqitje valide kudër korrupsionit në kategori të ndryshme.
 
 
Lexoni përmbajtjen...
 
Freedom House: 'Maqedonia e fundit në rajon Printoni E-mail
freedomhouse.jpg
Sipas Freedom House, Maqedonia thuhet se ka shënuar ulje të madhe. Në tabelën e radhitjes së vendeve të anketuara, Serbia së bashku me Malin e Zi hyjnë në vendin e 75-të, Kroacia në të 83-tin, Bosnjë-Hercegovina në të 95-in, Kosova në vendin e 97, Shqipëria në vendin e 107 si dhe Maqedonia e fundit në atë të 115-in.

Raporti i ri për Lirinë e Medias i ‘Freedom House’ e rendit Maqedoninë në vendin e fundit në rajonin e Evropës Juglindore, për lirinë e mediave. Maqedonia vlerësohet si e fundit, me rënie të thellë për sa i përket lirisë së medias. 

Lexoni përmbajtjen...
 
Donacionet e partive, ESHR në shërbim të BDI? Printoni E-mail
coins.jpg
29.01.2013 Problemi me jo-transparencën e donacioneve të dedikuara Bashkimit Demokratik për Integrim qëndron në mos-publikimin e dokumentacionit të plotë në ueb-sajtin e Entit shtetëror për revizion (ESHR). Kështu thonë nga BDI pasi që në këtë ueb-sajt u gjend një dokument në të cilin ndërmarrjet publike, institucionet shtetërore dhe komunat rezultojnë të jenë financues të BDI-së për vitin 2011. Pas reagimit të Portalb, dokumenti u plotësua me të dhënat përkatëse.
Lexoni përmbajtjen...
 
Qeveria mbyll gojën për harxhimin e parave publike Printoni E-mail
 
cia_transparenca_e_buxhetit_ne_maqedonia.png
23.01.2013 Maqedonia dita ditës po bëhet më jo-transparente dhe jep të dhëna minimale sa i përket informimit të opinionit për atë se si dhe ku i harxhon paratë e buxhetit shtetëror. 
Për vitin 2012, Qeveria publikisht nuk ka dalë me informatë në lidhje me atë se çfarë do të përmbajë buxheti i ardhshëm si dhe nuk ka bërë publike parametrat e përgjithshme të propozim buxhetit të cilin ia ka prezantuar Kuvendit. Kështu tregojnë rezultatet e hulumtimit më të ri të Iniciativës për buxhet të hapur (Open Budget Initiative) për vitin 2012.

Lexoni përmbajtjen...
 
<< Fillim < E mërparshme 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra > Fund >>

Rezultatet 41 - 48 nga 89
MK mk
  en EN
facebook_32.png twitter_32.png blogger_32.png youtube_32.png
zgjedhjet2016.jpg
transparentnost_newsletter

Newsletter


Advertisement
Advertisement
Advertisement
 

Donatorët :

auswartiges.jpg
dep_symbol.jpg
european.jpg
 canwordmark_colour.jpg
rijkslogo_en.jpg
ned-logo.jpg
osce.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Transparency International - Macedonia. Të gjitha të drejtat e rezervuara.