logo_mkd_jpg_copy
prijavi_korupcija1

TI - Macedonia

Aktual

* Zyra për këshilla juridike të “Transperencë – zero korrupsion “ shpall se do të jetë e hapur për qytetarët.

** Me të gjithë qytetarët e interesuar të cilët dëshirojnë të lajmërojnë për raste lidhur me korrupsionin, do të bisedojnë këshilltarë juridikë

***  Të gjitha takimet duhet të caktohen paraprakisht. Zyra nuk të proçedojë me lajmërime anonime.

Login Form


Keni humbur fjalëkalimin?

Lajme

  rss.2.0.gif
 
plakat-bunar-bez-dno-alb-we.jpg
   
Lajme
whistleblowers-al.jpg
Lajme
Liria e shtypit pakësohet në Evropën Juglindor Printoni E-mail

 freedomhouse.jpg04.05.2012 Një rënie e konsiderueshme e lirisë së shtypit ndodhi në rajonin e Evropës Qendrore dhe Lindore / Euroazisë gjatë vitit 2011, tha vrojtuesi me qendër në SHBA Freedom House në një raport të martën (1 maj).
Zona përfshin të 15 ish-republikat sovjetike, Republikën Çeke, Hungarinë, Poloninë, Sllovakinë dhe Slloveninë, plus nën shtetet e Ballkanit -- Shqipërinë, Bosnjë e Hercegovinën (BiH), Bullgarinë, Kroacinë, Kosovën, Maqedoninë, Malin e Zi, Rumaninë dhe Serbinë.

 

 

Lexoni përmbajtjen...
 
Zgjedhjen e kompanisë me menaxhim të mirë korrporativ për vitin 2010 Printoni E-mail
09.11.2010 Organizata joqeveritare "Transparencë-Zero Korrupsion", në bashkëpunim me Odën Ekonomike të Maqedonisë dhe Odën Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore, në kuadër të aktiviteve për implementim të Deklaratës Zero tolerance për korupsion, ekipi i ekspertëve i përbërë prej përfaqësuesve të odave ekonomike, sektorit publik, profesorëve të universitetit dhe përfaqësuesve të mediumeve dhe sektorit joqeveritar, hartoi listë të kritereve në bazë të të cilave do të kryhet evaluimi i kompanive.
 
 
 
 
Lexoni përmbajtjen...
 
Maqedonia shënon përparim sipas indeksit të perceptimit të korrupsionit Printoni E-mail

 cpi2010_map.jpg

26.10.2010 Republika e Maqedonisë zuri vendin e 62-të sipas indeksit të perceptimit të korrupsionit për vitin 2010 të Transparensi Interneshënël, në konkurencë të 178 shteteve, që paraqet përparim prej nëntë vendeve në krahasim me vitin e kaluar.

Në shkallën prej 0 deri në 10-të pikë të indeksit, Maqedonia ka 4.1 pikë të indeksit, që paraqet përmirësim për 0.3 pikë të indeksit në krahasim me vitin e kaluar.

 

Lexoni përmbajtjen...
 
Aksioni policor „Metastazë“ ngjarja më e pastër, promotori ekonomik më i turbullt në prill Printoni E-mail

 doctoreur.jpg18.05.2010 Promotori ekonomik, i cili është paguar që të tërheq investime të huaja, në vend se për shtetin ka punuar për ndërmarrjen e vet private, është ngjarja më e turbullt në muajin prill.
Ndërkohë aksioni policor „Metastazë“, në të cilin u arrestuan mbi 30 persona të dyshuar për aktivitete kriminale rreth dhënies së vendimeve për të marrë pensione invalidore, është ngjarja më e turbullt.
Kështu vendosën 17 kryeredaktor të mediumeve elektronike dhe të shtypit, të cilët morën pjesë në anketën Pastër-Turbullt të angjencisë së lajmeve Makfaks dhe organizatës joqeveritare „Transparencë zero-korrupsion“.

 

Lexoni përmbajtjen...
 
<< Fillim < E mërparshme 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra > Fund >>

Rezultatet 65 - 72 nga 88
MK mk
  en EN
facebook_32.png twitter_32.png blogger_32.png youtube_32.png
zgjedhjet2016.jpg
transparentnost_newsletter

Newsletter


Advertisement
Advertisement
Advertisement
 

Donatorët :

auswartiges.jpg
dep_symbol.jpg
european.jpg
norway.jpg
rijkslogo_en.jpg
ned-logo.jpg
osce.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Transparency International - Macedonia. Të gjitha të drejtat e rezervuara.