logo_mkd_jpg_copy
prijavi_korupcija1

TI - Macedonia

Aktual

* Zyra për këshilla juridike të “Transperencë – zero korrupsion “ shpall se do të jetë e hapur për qytetarët.

** Me të gjithë qytetarët e interesuar të cilët dëshirojnë të lajmërojnë për raste lidhur me korrupsionin, do të bisedojnë këshilltarë juridikë

***  Të gjitha takimet duhet të caktohen paraprakisht. Zyra nuk të proçedojë me lajmërime anonime.

Login Form


Keni humbur fjalëkalimin?

Lajme

  rss.2.0.gif
 
plakat-bunar-bez-dno-alb-we.jpg
   
Lajme
whistleblowers.jpg
 
Lajme
Gjyqësia e korruptuar – ngjarja më e turbullt në janar Printoni E-mail
15.02.2010 Korrupsioni në gjyqësinë e Maqedonisë është ngjarja më e turbullt për muajin janar, pas çka vijon shpenzimi i parave evropiane nga ana e njeriut të parë të Agjencisë për programe arsimore evropiane.
 
Kështu vendosën 17 kryeredaktorët e mediumeve të shtypit dhe ato elektronike, të cilët morën pjesë në anketën Pastër-Turbullt të agjencisë së lajmeve Makfaks dhe të organizatës joqeveritare “Transparencë zero korrupsion”.
 
Lexoni përmbajtjen...
 
Mediat donatorë të partive, më e turbullta në vitin 2009 Printoni E-mail
27.01.2010 Mediat si donatorët më të mëdhenj të partive politike në fushatat zgjedhore është ngjarja më e turbullt për vitin 2009, ndërsa më e pastër është vendimi i Gjykatës së Apelit që të pezullojë aktgjykimin me të cilin EVN-ja duhej t’i paguante ELEM-it 200 milionë euro.

Kështu vendosën 17 kryeredaktorët e mediumeve elektronike dhe të shtypit, të cilët morën pjesë në anketën Pastër – Turbullt të agjencisë së pavarur të lajmeve Makfaks dhe të organizatës “Transparencë-zero korrupsion”.
 
Lexoni përmbajtjen...
 
Incizime kompromituese për ndëshkim më të turbullta në dhjetor Printoni E-mail
14.01.2010 Emetimi i materialit vizuel në të cilin njeriu i parë i Inspektoratit shtetëror të tregut i premton pronarit të një diskoteke se do të gjejë mënyrë për t`i shkruar gjoba një klubi konkurrent, është ngjarja më e turbullt në dhjetor.

Emetimi publik i incizimeve, që hapi dyshimin për punën e Inspektoratit shtetëror të tregut fitoi 12 vota “të turbullta” në anketën “Pastër-Turbullt” të Agjencisë së pavarur të lajmeve Makfaks dhe organizatës joqeveritare “Transparencë – zero korrupsion”, në të cilën morën pjesë 20 kryeredaktorë të mediumeve të shtypura dhe elektronike.
 
Lexoni përmbajtjen...
 
Video-incizimet e Hagës më të turbullta në nëntor Printoni E-mail
11.12.2009 Emetimi televiziv i video materialit me rrëfimin e ish-ministrit të Punëve të Brendshme Lube Boshkoski para hetuesve të Hagës, në kundërshtim me rregullat e Gjykatës së Hagës, është ngjarja më e turbullt në nëntor.

Emetimi publik i incizimeve, që u bë arsyje për përplasje politike, fitoi 11 vota “të turbullta” në anketën “Pastër – Turbullt” të Agjencisë së pavarur të lajmeve Makfaks dhe organizatës joqeveritare “Transparencë – zero korrupsion”, në të cilën morën pjesë 18 kryeredaktor të mediumeve të shtypit dhe elektronike.
 
Lexoni përmbajtjen...
 
<< Fillim < E mërparshme 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra > Fund >>

Rezultatet 73 - 80 nga 89
MK mk
  en EN
facebook_32.png twitter_32.png blogger_32.png youtube_32.png
zgjedhjet2016.jpg
transparentnost_newsletter

Newsletter


Advertisement
Advertisement
Advertisement
 

Donatorët :

auswartiges.jpg
dep_symbol.jpg
european.jpg
 canwordmark_colour.jpg
rijkslogo_en.jpg
ned-logo.jpg
osce.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Transparency International - Macedonia. Të gjitha të drejtat e rezervuara.