logo_mkd_jpg_copy
prijavi_korupcija1

TI - Macedonia

Aktual

* Zyra për këshilla juridike të “Transperencë – zero korrupsion “ shpall se do të jetë e hapur për qytetarët.

** Me të gjithë qytetarët e interesuar të cilët dëshirojnë të lajmërojnë për raste lidhur me korrupsionin, do të bisedojnë këshilltarë juridikë

***  Të gjitha takimet duhet të caktohen paraprakisht. Zyra nuk të proçedojë me lajmërime anonime.

Login Form


Keni humbur fjalëkalimin?

Lajme

  rss.2.0.gif
 
plakat-bunar-bez-dno-alb-we.jpg
   
Lajme
whistleblowers.jpg
 
Lajme
Rrogat dhe pensionet e dyfishta më të turbullta në qershor Printoni E-mail
12.07.2009 Mungesa e epilogut të rastit me ministrin e Drejtësisë, i cili është përmendur se disa muaj me radhë ka marrë në mënyrë të paligjshme edhe rrogë, edhe pension, është ngjarja më e turbullt për muajin qershor me 17 vota.

Më e pastër me nëntë vota është rritja e numrit të lëndëve të zgjidhura gjyqësore prej shtatorit të vitit të kaluar deri në mars të këtij viti.

Ky është vlerësimi i 19 kryeredaktorëve të mediumeve të shtypura dhe elektronike në Maqedoni, në anketën “Pastër – Turbullt” të Agjencisë së pavarur të lajmeve Makfaks dhe të organizatës joqeveritare “Transparencë – zero korrupsion”.
 
Lexoni përmbajtjen...
 
<< Fillim < E mërparshme 11 12 Tjetra > Fund >>

Rezultatet 89 - 89 nga 89
MK mk
  en EN
facebook_32.png twitter_32.png blogger_32.png youtube_32.png
zgjedhjet2016.jpg
transparentnost_newsletter

Newsletter


Advertisement
Advertisement
Advertisement
 

Donatorët :

auswartiges.jpg
dep_symbol.jpg
european.jpg
 canwordmark_colour.jpg
rijkslogo_en.jpg
ned-logo.jpg
osce.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Transparency International - Macedonia. Të gjitha të drejtat e rezervuara.