logo_mkd_jpg_copy
prijavi_korupcija1

TI - Macedonia

Aktual

* Zyra për këshilla juridike të “Transperencë – zero korrupsion “ shpall se do të jetë e hapur për qytetarët.

** Me të gjithë qytetarët e interesuar të cilët dëshirojnë të lajmërojnë për raste lidhur me korrupsionin, do të bisedojnë këshilltarë juridikë

***  Të gjitha takimet duhet të caktohen paraprakisht. Zyra nuk të proçedojë me lajmërime anonime.

Login Form


Keni humbur fjalëkalimin?

Lajme

  rss.2.0.gif
 
plakat-bunar-bez-dno-alb-we.jpg
   
Lajme arrow Projekte
whistleblowers.jpg
 
Projekte
Projekt Qendra për informata dhe këshilla juridike(QIKJ)në Evropa Juglindore 2010/2011 Printoni E-mail
Qendra për informata dhe këshilla juridike(QIKJ) në Transparency International në Evropën Juglindore është projekt rajonal në vendeve Shqipëri, Bosnja dhe Hercegovinë, Kroaci, Maqedoni, Mali i Zi, Moldavi dhe Sërbi. Qendrat  janë vendet ku viktimat dhe dëshmitarët të korrupcionit paraqesin rastet të korrupcionit dhe marrin këshilla praktike juridike për mundësimin e ngritjës së ankesave  zyrtare deri tek institucione relevante. Qendrat kanë treguar se qytetarët  inkuadrohen  në mënyrë aktive në luftën kundër  korrupsionit kur është i mundësuar  mekanizëm i  lehtë dhe i besueshëm për të përdorur.
 
Projekt: Besoni apo Jo Printoni E-mail
Qëllimi i projektit është të prezantojë ose ta zbardhë sitauatën reale për puna e institucioneve publike në luftën kundër korrupsionit.
Realizimi
Një herë në muaj do të mbahet konferenca shtypit në të cilat do të prezantohet raste specifike  kundër korrupsionit.

Lexoni përmbajtjen...
 
Projekt : Inkurajimi i qytetarëve për të raportuar korrupsinoin(Transparency Watch) Printoni E-mail
Transparency International-Maqedonia dhe Qendër për marrëdhenie ndërkombëtare në Uashington e zbatojnë projekti i filluar “Inkurajimi i qytetarëve për të raportuar korrupsinoin”(Transparency Watch)(www.transparency-watch.org    www.prijavikorupcija.org,) sistemi i gjithëpërfshirë për të paraqit korrupsion duke shfrytezuar mediat e reja dhe tehnologjia celulare në bazë të platformën USHAHIDI. 
Lexoni përmbajtjen...
 
Projekt: Qendër për këshilla juridike lidhur me korrupsion(ALAK)2011-2012 Printoni E-mail
Projekt:  Qendër për këshilla juridike në lidhje me korrupsion(ALAK)2011-2012
Qendra për këshilla juridike në lidhje me korrupsion janë zyra ku viktimat dhe dëshmitarët të korrupsionit paraqesin raste dhe marrin këshilla praktike juridike të cilët më vonë  i mundësojnë të paraqesin ankesa zyrtare tek  institucione përkatëse.
Qendër për këshilla juridike(ALAK) e motivon inkuadrimi aktiv të qytetarëve në luftën kundër korrupsionit, duke siguruar mekanizmat të thjeshta, të besueshme, dhe të qëndrueshme.Në të njejtën kohë, shfrytëzon informatat e marrë  prej qytetarëve dhe ankesat e tyre për të identifikuar dobësite në luftën kundër korrupsionit në vet sistemit dhe të jep kontributin për reformat të bazuara në prova konkrete. Ky qendër funksionon si ndërmjetës, duke siguruar të qytetarëve të zakonshme ti mbajnë  institucioneve e përgjegjshme , duke marrë shqetësimin e tyre në ndryshime sistematike


Lexoni përmbajtjen...
 
MK mk
  en EN
facebook_32.png twitter_32.png blogger_32.png youtube_32.png
zgjedhjet2016.jpg
transparentnost_newsletter

Newsletter


Advertisement
Advertisement
Advertisement
 

Donatorët :

auswartiges.jpg
dep_symbol.jpg
european.jpg
 canwordmark_colour.jpg
rijkslogo_en.jpg
ned-logo.jpg
osce.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Transparency International - Macedonia. Të gjitha të drejtat e rezervuara.